La setmana del 7 al 13 de Octubre, tal com es habitual cada any, s’han celebrat els torneijos de tennis de taula de jugadors Federats, no federats, Femenins i infantils, a l’Agrtupació Congres, amb un gan exit de participacio. Tant es aixi que hem tingut que restringir la participacio, per manca d’espai.

L’ambient ha sigut festiu i a la vegada molt competitiu, a totes las proves.

 

TORNEIG FEDERATS 7-10-2024

El torneig de jugadors federats,(18 jugaros inscrits)  ens ha deixat una agradable sorpresa, ja que la final va ser inédita, entre en Biel i en Yun.

En Biel, el nostre jugador mes jove (17 anys), gracies a un brillant joc d’atac, va poder vèncer la veterania d’en Yun.

Quadre final jugadors Federats

 

TORNEIG NO FEDERATS 10-10-2024

l torneig de jugadors No federats,(18 jugaros inscrits), va dermostrar, que el nivell de joc, dels jugadors no federats, cada vegada es mes alt,

La final, entre en Domingo i en David.va ser molt emocionant, on la veterania d’en David (ex jugador de l’Agrupacio) es va imposar

Quadre final jugadors No Federats

 

TORNEIG FEMINES 11-10-2024

El gran nombre de femines inscrites (24)  per participar al torneig, ha fet que s’utilitzes el format de dobles en lloc d’indidivuals, per donar cabuda a totes las inscrites.

Cal asenyalar que el nivell d’algunes de las jugadores es excepcional, ja que entre elles hi havien campiones de Espanya i de Catalunya, de veterans.

Quadre final jugadores

 

TORNEIG INFANTILS 12-10-2024

El torneig infantil, ha sigut el que meny inscrits ha tingut (3), tot degut a la manca de sincronia entre nosaltres i las escoles del barri. 

L’any que ve, intentarem mantenir una reunio amb ellas, abans del campionat, per aconseguir animar als seus infantils, a participar en el torneig de la festa major.

En Rai Baroja de l’escola Arrels, va quedar campio

By Toni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *