Bons resultats pel nostre club. Tercer lloc per dobles masculins categoria 65 anys (Alemany, Rins) Tercer lloc per equips per categoria 65 anys ( Alemany, Poyatos, Benito) Tercer lloc per equips per categoria 75 anys ( Rins i Madurell , Torres) Menció especial a Madurell que fa el primer lloc individual categoria 75 anys defenent la samarreta del nostre club Altres jugadors van destacar per la seva calitat de joc i espectacle a la taula. Un doble mixte composat per Dani Garcia i Ana Peña va ser molt disputat. Sobretot el caliu i sentiment de grup han estat la tónica d’aquest campionat. Agraïr als nostres col.laboradors Joan i Glòria de Control energético , el suport donat en tot moment. L’any que ve, més i millor.

By Toni

2 thoughts on “Resum del campionat de veterans anual celebrat a Altea.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *