Ahir, 5 d’Octubre de 2023, es va celebrar el 14e Memorial Francesc Prat, en  la Categoria Senior No Federat de Tennis Taula.

Enquadrat dins els campionats que l’Agrupació Congrés efectúa durant las festes del barri del Congrés-Indians.

Van participar setze jugadors (el máxim posible per la nostre capacitat).

Tenint en compte que la categoria era de no federats, es van veure jugades de mérit i es, que la gent no federada, cada cop mes, practica el tennis de taula asiduament, tant per millorar la seva condició física i mental com per diversió.

En Antonio Salvatella, es va eregir com a campió, després de derrotar a la final en Sergio Reboiro, en una final molt disputada.

A las semifinals es van quedar Alberto Pujantell i Antoni Sedo.

Os deixo els quadres i la eliminatoria final, perqué pogueu veure com va evolucionar tot el torneig.

Felicitats a tots perqué fa goig veure com la gent no federada, també es capaç de oferir un bon tennis de taula..

Eliminatories No Federats Grup 1 No federats Grup 2 No federats Grup 3 No federats Grup 4 No federats